Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri din Noslac

Anunţ lansare apel de selecţie GAL pe Mureş şi pe Târnave

Publicat

- 1.635 vizualizări

NUMĂR DE REFERINȚĂ: M19.2 (M19.7/6A) – 1/17
Grupul de Acțiune Locală ”PE MUREȘ ȘI PE TÂRNAVE” anunță public lansarea sesiunii nr. 1 de cerere de proiecte pentru măsura 19.7/ 6A – ”Dezvoltarea sectorului non-agricol și sprijinirea antreprenorialului”
DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 06 NOIEMBRIE 2017
DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A PROIECTELOR: 11 DECEMBRIE 2017

 

MĂSURA LANSATĂ PRIN APELUL DE SELECȚIE: Măsura 19.7/6A ”Dezvoltarea sectorului non-agricol și sprijinirea antreprenorialului”
BENEFICIARII ELIGIBILI pentru sprijinul acordat prin măsura 19.7/ 6A sunt:
– Micro-întreprinderi şi întreprinderi neagricole mici existente şi nou-înfiinţate (start-up) din teritoriul GAL-MT;
– Fermieri sau membrii unor gospodării agricole (autorizați cu statut minim pe PFA) care îşi diversifică activitatea de bază agricolă prin dezvoltarea unei activități neagricole în zona rurală în cadrul întreprinderii deja existente, încadrabile în micro-întreprinderi şi întreprinderi mici, cu excepția persoanelor fizice neautorizate.
LOCUL ȘI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE: Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal ”Pe Mureș și pe Târnave” din Comuna Noșlac, str. Principală nr. 78, Județul Alba, zilnic (de luni – vineri) între orele 08:30-16:30, până la data limită.
FONDURILE DISPONIBILE – alocate în această sesiune
– Fondul disponibil alocat în această sesiune: 90.000 euro;
– Intensitatea sprijinului va fi de: procentul de finanțare nerambursabilă este de maxim 90% din totalul cheltuielilor eligibile;
– Valoarea proiectelor poate fi cuprinsă între 5.00030.000 Euro.

INFORMAȚII DETALIATE PRIVIND ACCESAREA ȘI DERULAREA MĂSURII sunt cuprinse în ghidul solicitantului elaborat de GAL ”Pe Mureș și pe Târnave” pentru măsura 19.7/6A ”Dezvoltarea sectorului non-agricol și sprijinirea antreprenorialului” și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL ”Pe Mureș și pe Târnave” www.gal-mt.ro.

DATE DE CONTACT PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE: detalii referitoare la accesarea, derularea măsurii precum și informații referitoare la derularea sesiunii se pot obține la sediul Gal ”Pe Mureș și pe Târnave” din Comuna Noșlac, str. Principală nr. 78, Județul Alba, zilnic (de luni – vineri) între orele 08:30-16:30, Tel./ fax. 0258 889121, mobil 0722682365, e-mail: galpemures@yahoo.com.
Versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii 19.7/6A este disponibilă la sediul Gal ”Pe Mureș și pe Târnave” din Comuna Noșlac, str. Principală nr. 78, Județul Alba, și poate fi consultată zilnic (de luni – vineri) între orele 08:30-16:30.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *