Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Informare Primăria Ocna Mureş – Autorizare ISU Centrul Multifuncţional de Sănătate Ocna Mureş

Publicat

- 544 vizualizări

 

Vineri, 13 octombrie 2017, a fost înregistrat oficial, la Primăria Ocna Mureş, documentul care oferă autorizare ISU etajului 1 al Clădirii Spitalului Orăşenesc. Corecta şi legala colaborare dintre proiectanţii acestui obiectiv şi ISU a fost în final finalizată cu succes, mai ales pentru locuitorii oraşului Ocna Mureş.

Reamintim că etajul 1 a fost cedat, prin hotărâre de Consiliu Local Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba pentru crearea Centrului Multifuncţional de Sănătate Ocna Mureş.
Acest aviz a fost ultimul care mai trebuia obţinut pentru demararea celorlalte acţiuni concrete pentru deschiderea Centrului Multifuncţional de Sănătate.
Urmează eliberarea autorizaţiei de construcţie pentru lucrările de reabilitare conform noilor norme ISU şi medicale, norme care diferă semnificativ de cele care existau la momentul construirii spitalului. Aceste lucrări sunt finanţate de către Consiliul Judeţean Alba. Apoi vor fi scoase la concurs posturile necesare, de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, conforme cu organigrama stabilită prin hotărîre de către Consiliul Judeţean Alba.
Acestea sunt în linii mari etapele premergătoare deschiderii Centrului Multifuncţional de Sănătate Ocna Mureş. Din păcate există printre noi persoane care sub aparenta susţinere a deschiderii acestui centru multifuncţional, prin acţiunile pe care le fac, îşi doresc de fapt nedeschiderea lui.
E uşor să latri pe internet de bunele tale intenţii, să îţi bagi joc şi să dai cu noroi în munca depusă de cei abilitaţi să realizeze deschiderea centrului multifuncţional. E normal să faci aşa ceva când adevărata ta intenţie este de a nu se deschide această unitate medicală.
Din fericire puţini sunt cei ce bagă în seamă aiurelile debitate pe internet de tot soiul de indivizi a căror singur scop este de a distruge orice poate ajuta oraşul nostru.

 
Primar,
Silviu Vinţeler

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *