Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Marșul cărților

Publicat

- 414 vizualizări

 

 

„Cărţile sunt cărăuşii civilizaţiei. Fără cărţi istoria e mută, literatura nu are glas, ştiinţa paralizată, iar gândirea şi meditaţia suspendate.”

Barbara Tuchman

 

S-a vorbit mult și s-au scris sute de pagini despre importanța cărților în toate domeniile cunoașterii. Oare suntem convinși cu toții de rolul important al cărții în viața noastră? Dragostea de frumos, de cunoaștere și de carte și-o poate demonstra fiecare participând la “Marșul cărților”.

Această activitate cultural-educativă este derulată de Casa Corpului Didactic Alba. Unitățile școlare din întregul județ s-au mobilizat și susțin această inițiativă. Liceul Teoretic “Petru Maior”, Liceul Tehnologic, Școala cu clasele I-VIII “Lucian Blaga” și Școala Gimnazială “Avram Iancu” Unirea colaborează pentru a organiza și în Ocna Mureș acest marș în data de 26 octombrie 2017, începând cu ora 13. Punctul de plecare este Liceul Teoretic.

Traseul este următorul: Liceul Teoretic “Petru Maior”- strada Grădinii- strada Mihai Eminescu- strada Nicolae Iorga -Casa de Cultură “Ion Sângerean”. Elevii vor pregăti pancarte și pliante pe care le vor împărți trecătorilor. Îi invităm pe toți iubitorii de carte să se alăture marșului!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *