Suntem şi pe:

Sport

Rapid CFR Teiuș – CS Soda Ocna Mureș 2 – 3

Publicat

- 547 vizualizări

 

 

Echipa noastră a învins ieri, în deplasare pe CFR Teiuş rezultat final Rapid CFR Teiuș – CS Soda Ocna Mureș 2 – 3. Cu această victorie, Soda Ocna Mureș acumulează punctaj maxim după trei etape și se clasează pe poziția a doua a ierarhiei Ligii a IV –a.

" Am trăit periculos victoria de astăzi, obținută în deplasarea de la Rapid Cfr Teius cu 3-2 (1-1 la pauză), Valentin Valy DRĂGAN reușind o "triplă" pentru echipa noastră, ultimul gol fiind marcat la 2-2 în minutul 90+1! Am condus cu 1-0 și 2-1, la 1-1 am ratat și un penalty, am fost egalați de fiecare dată și am obținut o victorie în extremis!
Am predat fotoliul de lider la golaveraj, dar important e că am obținut cele 3 puncte, acumulând în cele 3 etape disputate (ultimele două în deplasare) maxim de puncte! … Totuși, trebuie să avem în vedere că am primit 5 goluri în două jocuri (la Daia reușind să securizăm poarta) … sperăm că și din victorii vom învața ceva și nu vom repeta greșelile făcute!
Fiecare meci, fiecare gol marcat sau primit are o mare importanță în economia clasamentului intermediar, dar mai ales final…
Sunt încă 27 de meciuri, deci: Hai SODA dragă!
"a declarat preşedintele Clubului de fotbal Soda Ocna Mureş, Sorin Corpodean.

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design