Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Grupul de Acțiune Locală ”PE MUREȘ ȘI PE TÂRNAVE” anunță public lansarea primei sesiunii de cerere de proiecte pentru măsura 19.6/ 2A „PRIMUL UTILAJ AGRICOL” – Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici

Publicat

- 347 vizualizări

 

 

DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 18 AUGUST 2017
DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A PROIECTELOR: 18 SEPTEMBRIE 2017
LOCUL ȘI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE: Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal ”Pe Mureș și pe Târnave” din Comuna Noșlac, str. Principală nr. 78, Județul Alba, zilnic (de luni – vineri) între orele 08:30-16:30, până la data limită.
FONDURILE DISPONIBILE – alocate în această sesiune

Contribuția publică totală: 210.000 euro;
Intensitatea sprijinului va fi de: Procentul de finanțare nerambursabilă este de 100%;
Valoarea  unui proiect poate fi de 15.000 Euro.

MODELUL CERERII DE FINANȚARE: PE CARE TREBUIE SĂ-L FOLOSEASCĂ SOLICITANȚII (varianta editabilă) se găsește pe site-ul  www.gal-mt.ro. La aceeași adresă se regăsesc toate formularele/anexele care însoțesc cererea de finanțare pentru măsura 19.6/2A.
Modificarea formularului standard al Cererii de Finanțare(eliminarea, modificarea secțiunilor, necompletarea tuturor datelor solicitate, etc.) poate duce la respingerea Cererii de finanțare pe motiv de neconformitate administrativă.
 

DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE (obligatorii) pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului în conformitate cu cerințele măsurii din SLD și Ghidul solicitantului elaborat de către GAL ”Pe Mureș și pe Târnave” pentru măsura 19.6/2A sunt următoarele:

1. Planul de afaceri pentru dezvoltarea exploatației (în original).

2. Copiile documentelor de proprietate/ folosinţă pentru exploataţia agricolă.

 

Mai multe detalii aici

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *