Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Asfaltare în Războieni-Cetate – strada Velența

Publicat

- 608 vizualizări

 

Discutând acum ceva timp, vreo 2-3 ani cu oamenii din Războieni-Cetate, aceștia erau foarte circumspecți la investițiile ce se vor face în localitatea lor. Marea majoritate spuneau că investițiile, asfaltul, apa și canalizarea ar fi numai pentru cei din Ocna Mureș. Aproape că au refuzat să creadă că se va investi și pe la ei pe stradă.

Anul acesta au început investiții substanțiale în Războieni-Cetate și vor continua cel puțin 2020.
O investiție este vizibilă de astăzi: asfaltarea străzii Velența. E un început care va avea continuare în timp și pe alte străzi. Anul trecut nimeni de pe stradă nu credea că o vor vedea vreodată asfaltată. Și totuși…

 

 

O altă investiție: 7,4 milioane de euro în rețeaua de apă și canalizare a localității începând de anul viitor nu e o sumă de neglijat așa cum nu sunt de neglijat nici condițiile care vor fi după terminarea proiectului „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba”, din care face parte investiția respectivă.
Toate aceste investiții se fac pentru oameni. Se investește în infrastructură, se investește în lucrări cu durată lungă de funcționare.
Și locuitorii din Războieni-Cetate au dreptul la condițiile normale vremurilor în care trăim.
 

Silviu Vinţeler, primarul oraşului Ocna Mureş

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *