Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ocna Mureş fără apă din nou. CTTA ALBA: Estimăm durata acestei întreruperi între 24 ore şi 48 ore

Publicat

- 308 vizualizări

Sursa foto: Silviu Vinteler

Update ora 20.00: Preocupat de situaţia creată, primarul Silviu Vinţeler s-a deplasat la locul unde se efectuează reparaţiile la conducta de apă care a lăsat în mod repetat fără apă peste 20.000 de locuitori şi ne-a trimis poza de mai sus. Daca reparaţiile decurg conform planului, mâine dimineaţă se va relua furnizarea apei.

Ştirea iniţială:

CTTA ALBA  a emis un nou comunicat cu privire la prelungirea întreruperii furnizării apei potabile. Autorităţile locale încearcă în acestă seară să furnizeze, din rezerve proprii, timp de două ore, apă pentru completarea în gospodării a rezervelor.

Iată şi comunicatul:

"În urma lucrărilor executate în 15.06.2017 la avariile produse la conducta Dn400 vizând relocarea acesteia în zona Ormeniș-Decea-Inoc (privind  autostrada Sebeș-Turda, tronson III), SC APA CTTA SA ALBA anunță întreruperea furnizării apei potabile, în următoarele localitțăi: Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mureș, Noslac și, de asemenea, consumatorii branșati direct din magistrală. Estimăm durata acestei întreruperi între 24h și 48h.

Ne cerem scuze față de consumatorii cărora n-am reușit să le respectăm programul de furnizare anunțat anterior, avariile împiedicându-ne să alimentăm rezervoarele de apă, dar îi asigurăm că echipele care execută lucrările lucrează 24 h din 24 și încercăm să diminuăm disconfortul creat de lipsa apei potabile alimentând cu ajutorul cisternelor, atât cât putem.

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei, până la încadrarea în parametrii de calitate."

 

 

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *