Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Dacian Jurj debutează ca romancier la Cluj Napoca

Publicat

- 617 vizualizări

 

 

Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Editura Școala Ardeleană vă invită la lansarea volumului „Sentient” de Dacian Jurj (Colecția Școala ardeleană de proză).
Despre carte și autor vor vorbi Virgil Mihaiu și Ioan-Pavel Azap.

Evenimentul va fi urmat de un concert de jazz al trupei Sax-O-Vibe și va avea loc miercuri, 7 iunie 2017, începând cu ora 18.00, în Sala Tonitza a Muzeului de Artă Cluj-Napoca.

Dacian Jurj s-a născut la 22 decembrie 1991 în OcnaMureş şi este absolvent al Facultăţii de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, în prezent urmând studii masterale tot în Inginerie Electrică. Este membru fondator al asociaţiei Liga Studenţilor Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi cofondator al festivalului „International Jazz Day România”.

Pasiunea lui pentru psihologie şi ezoterism transformă tranziţia adolescentină în principala sa sursă de inspiraţie pentru romanul „Sentient”, cu care acesta debutează în anul 2017.

"Norii se derulau cu rapiditate deasupra mea. Simțeam că pot să îi ating, să îi urmăresc. Îmi doream să văd o formă, căutam din priviri combinația potrivită. Dar totul se mișca mult prea repede. Un ușor sentiment de frustrare m-a cuprins, în mare parte pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă acolo.
Nu ştiu cum va fi ziua de mâine. Nu ştiu dacă voi apuca ziua de mâine ca să văd cum va fi. Tot viitorul e ascuns. Ceea ce pot eu acum să văd clar e prezentul, trecutul e frânt în amintiri. Cert e doar prezentul, iar ceea ce ştiu sigur e că te am mereu în gând. Aşadar, îţi dedic sincer şi în totalitate momentul de faţă, clipa aceasta, secunda, minutul, ora, ziua, săptămâna. Tot ceea ce ştiu, simt şi gândesc acum e mai adevărat decât în orice alt moment.
" (Sentient- Dacian Jurj)

Cartea poate fi achiziţionată deja accesând următorul link.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *