Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Vreme instabilă de 1 iunie şi Rusalii

Publicat

- 1.939 vizualizări

În următoarele două săptămâni temperaturile vor fi ridicate, în unele zone ale României vor ajunge chiar peste mediile climatologice ale perioadei. Din păcate, de Rusalii, deşi regimul termic se va apropia de cel ce ar fi specific perioadei, sunt aşteptate averse în toate regiunile ţării, conform prognozei meteo publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 29 mai- 11 iunie.

În Transilvania, în primele trei zile de prognoză, media maximelor diurne va creşte de la 23 de grade în prima zi, la 28 de grade în ziua de 31 mai, timp în care vremea va deveni deosebit de caldă. Între 3 şi 7 iunie media diurnă se va menţine la 22… 23 de grade, apoi va creşte spre 25 de grade. Temperaturile nocturne vor creşte de la medii de 6…7 grade la începutul primei săptămâni, până la medii de 12…13 grade în data de 1 iunie, apoi vor marca o scădere treptată până în dimineţile de 3 şi 4 iunie, la medii de 7…8 grade. În cea de a doua săptămână a intervalului de prognoză, mediile nocturne se vor menţine în jurul valorii de 10 grade.

Probablilitatea pentru averse va fi ridicată în fiecare zi, începând din noaptea de 31 mai, iar în ziua de 1 iunie şi în intervalul 5 – 6 iunie acestea vor fi mai frecvente şi mai intense.

Sursa: adevarul.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *