Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Lansare de carte

Publicat

- 710 vizualizări

 

Casa de Cultură „Ion Săngerean” Ocna Mureş  a fost  joi, 24 mai 2017, gazda unui eveniment important prilejuit de lansarea cărţilor scrise de prof. Maria Elena UDREA şi de prof. Adrian POPI de la Liceul Tehnologic. Au participat profesori, prieteni şi elevi.

              

                  Volumul “Economia întreprinderii”, scris de prof. Popi Adrian, este un  Auxiliar curricular  pentru elevii din clasa a IX-a de la profilul Comerţ. Manualul sistematizează informații despre fenomenele economice, prezintă tipurile și organizarea unităților economice precum şi comportamentul civic în diferite situații economice.
                 Cărțile doamnei profesoare Udrea – “Aplicații ale analizei volumetrice. Probleme și exerciții rezolvate“  şi “Reacții chimice și procese unitare. Suport de curs pentru Modulul Termodinamică și cinetică chimică, clasa a XII-a” – sunt expresia unor vaste şi temeinice cunoştinţe de specialitate, dar şi a unei preocupării adânci faţă de elevi. Ele încununează  practic anii de viaţă dedicaţi învăţământului.
                  Autoarea a prezentat structura volumelor şi a arătat apoi contextul în care le-a scris. Prof. Anica Precup, care a făcut şi recenzia cărţilor, a insistat pe coplexitatea elaborării lor, dar şi pe utilitatea practică a acestor volume, în special pentru studenţii din anii I şi II de la facultăţile unde se predă disciplina „Chimie Analitică”.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *