Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

REWE România a obţinut toate avizele pentru construcţia unui magazin Penny Market la Ocna Mureş

Publicat

- 2.189 vizualizări

Planul magazinului Penny Market Ocna Mureş

 

Investitorul privat S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L. cu sediul în județul ILFOV, localitatea ȘTEFĂNEȘTII DE JOS, va construi în viitorul apropiat un magazin Penny Market în Ocna Mureş după ce a obţinut toate avizele necesare construcţiei şi este proprietarul terenului în suprafață de 5.200,00 mp, situat pe teritoriul administrativ al orașului OCNA MUREȘ mai exact în spaţiul situat între strada Mihai Eminescu şi locul unde odată se afla clădirea Băilor Sărate din Ocna Mureş. (foto jos)

Incadrare

Investitorul a ajuns astfel la ultima etapă legală cea de anunţ şi dezbatere a propunerii PUZ. Actele depuse de către Rewe România la Primăria Ocna Mureş vor face obiectul unei hotărări de consiliu şi dezbaterii publice.

Conform PUZ-ului depus la Primăria oraşului Ocna Mureş "Construire magazin Penny Market cu carmangerie, accese auto și pietonale, trotuare, sistematizare pe verticală, reclame pe fațadă și în parcare, pilon publicitar, împrejmuire, branșamente la utilități, organizare de șantier”, Rewe România va construi o clădire cu o suprafaţă totală de 1420mp, va aloca peste 2500mp parcării şi circulaţiei auto dar va amenaja si aproximativ 1000 mp de spaţiu verde.

Publicul este invitat să consulte documentele privind propunerile de PUZ și să transmită observații și sugestii asupra acestor documente la sediul primăriei Ocna Mureș sau la adresa de e-mail dezbatere@primariaocnamures.ro în perioada 26.05.2017-25.06.2017.

Proiectantul PUZ-ului este S.C. SMA CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. 13 Septembrie, Nr.3, Ap.2, nr. tel./fax: +40 264 430 789.

Se organizează dezbatere publică, ca metodă de consultare, în data de 23.06.2017, ora 10.00 la sediul primăriei Ocna Mureș.

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *