Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

„Familia SODA” nu sunt doar vorbe, o dovedeşte chiar Directorul CS Ocna Mureş

Publicat

- 702 vizualizări

 

 

 

Marius Stîncel, directorul Clubului Sportiv Ocna Mureş dovedeşte încă o dată că sloganul "Familia Soda" nu sunt doar vorbe în vânt ci ele reflectă o puternică legătură de prietenie între membrii clubului sportiv ocnamureşan. Astăzi, 25 mai el a ţinut să fie alături de şapte sportivi la festivitatea lor de absolvire a liceului, eveniment desfăşurat la Liceul Teoretic  "Petru Maior". La terminarea festiviăţii directorul clubului sportiv a scris pe pagina de facebook a clubului:

 

"Liceul Teoretic Petru Maior Ocna Mureş, 25 mai 2017…cei mai minunaţi patru ani din viaţa unei alte generaţii s-au încheiat odată cu festivitatea de absolvire de anul acesta. Am avut din nou ocazia să văd părinţi emoţionaţi care îşi ştergeau lacrimile discret, tineri entuziasmaţi şi frumoşi prin comportamentul lor de proaspăt absolvenţi de liceu, cadre didactice copleşite de un alt final…de o nouă despărţire de “copiii lor” pe care i-au dădăcit, iubit, certat, încurajat, verificat, respectat timp de 4 ani.

Printre ei, 7 sportivi: Cociş Dănuţ, Cociş Ioan, Darian Andone, Florea Tudor, Oprinca Vlad, Palko Attila şi Piroşca Dan, sportivi, care încheie azi un capitol important al vieţii lor, dar numai pentru a deschide altul nou; şi cărora cu mult drag şi apreciere, doresc să le mulţumesc pentru dedicaţia lor faţă de sport în general şi faţă de clubul de sport din Ocna Mureş în particular. Şi datorită lor, spiritul sportiv al acestui oraş a rămas viu. Sper ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi dintre colegii lor mai mici, cărora să le predea cu mândrie ştafeta.

Pe aceşti copii deosebiţi îi aşteaptă noi provocări, alte prietenii şi un viitor plin de surprize. Final de liceu… iar de acum…totul se transformă în amintiri. În cele mai deosebite amintiri! Să le păstraţi cu grijă, dragilor şi să adăugaţi alături de ele altele la fel de frumoase.

Vă doresc să aveţi o viaţă plină de reuşite, în care planurile si visele voastre să devină realitate! Mult noroc!"

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *