Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Gunoaie peste tot într-un parc de joacă din Ocna Mureş

Publicat

- 367 vizualizări

 

Un videoclip postat pe o reţea de socializare ieri, 24 mai a devenit viral printre locuitorii oraşului Ocna Mureş care s-au arătat foarte indignaţi de cele prezentate în imagini. Este vorba despre locul de joacă din cartierul Uioara de Sus, inaugurat în 2014 şi care devine periodic  o  mare "groapă de gunoi". În imaginile surprinse de către o mămică se pot vedea resturi de ambalaje, sticle şi chiar îmbrăcăminte aruncate la întâmplare prin parc în timp ce se vede clar, coşurile de gunoi nu sunt nici pe departe pline.

Mămica care şi-a dus copilul la acel loc de joacă a declarat că după ce a filmat s-a apucat să adune gunoaiele singură ca pe urmă copilul ei de nici doi ani să se poată juca acolo în siguranţă.

Internauţii s-au împărţit, cum era de aşteptat în două tabere una din tabere acuzând autorităţile locale că nu îşi fac treaba. Aici problema pleacă de la cei care utilizează acel parc şi care se vede că nu au cei "7 ani de acasă". Desigur nişte amenzi usturătoare aplicate celor care sunt vinovaţi de dezastrul din acel parc ar rezolva, poate, pe viitor situaţia.

Contactat telefonic, primarul oraşului Ocna Mureş, Sivliu Vinţeler a declarat că în acel parc se face curaţenie periodic, la 2-3 zile însă pe lângă faptul că cei care folosesc parcul nu se sinchisesc să arunce resturile în coşurile de gunoi amplasate peste tot, unii locatari din zonă aleg să arunce gunoiul menajer chiar în preajma parcului deşi la mică distanţă există tomberoane de gunoi.

Inaugurarea parcului s-a făcut pe 26 octombrie 2014 şi încheia seria modernizărilor şi amenajărilor în Cartierul Uioara de Sus. Tot acolo se află şi un teren de sport cu suprafaţă sintetică. Din păcate nu ştim să apreciem ce avem, ştim doar să ne plângem…

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *