Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Versurile elevului Alexandru BOCA de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş premiate cu Menţiune la faza judeţeană a Concursului Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”

Publicat

- 350 vizualizări

 

Concursul Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!” ce se  desfăşoară în cadrul manifestărilor Festivalului Internaţional “Lucian Blaga”, face parte dintr-un amplu proiect educativ propus de Casa Corpului Didactic Alba şi  Inspectoratul Şcolar  Judeţean Alba.

Ajuns la ediţia a XII-a, acest concurs stimulează şi valorifică pe de o parte interesul elevilor şi cadrelor didactice faţă de opera filosofului şi scriitorului L. Blaga şi, pe de altă parte, promovează creaţia literar – artistică.
Anul acesta, la faza judeţeană a concursului, lucrările de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş au fost apreciate cu Premiul II (Secţiunea Profesori) şi cu  Menţiune, pentru Alexandru BOCA, cls. a XI-a A (Secţiunea Elevi).
Menţiunea obţinută de Alexandru la acest concurs, alături de Premiul III obţinut la Concursul Naţional  de Poezie „Ocrotiţi de Eminescu” marchează un frumos debut literar, pentru care merită cele mai calde felicitări.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *