Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

10-15 aprilie: Săptămâna porţilor deschise la Stadionul SODA

Publicat

- 377 vizualizări

 

Clubul Sportiv Ocna Mureş organizează în perioada 10-15 aprilie 2017, pentru al doilea an consecutiv, între orele12.00-15.00, "Săptămâna porţilor deschise la Stadionul SODA " pentru toți cei interesați să viziteze zona vestiarelor, să poarte o discuție sau să afle informații de la, Ovidiu Maier sau Sorin Corpodean, Marius Stîncel, despre echipa SODA, despre istoria clubului sau despre fotbal.

 

Iniţiată anul trecut de preşedintele secţiei de fotbal, domnul Sorin Corpodean, această acţiune s-a bucurat de un real succes. Anul trecut, în perioada 2 – 9 aprilie, un număr impresionant de elevi au venit în mod organizat cu clasele lor, iar după prezentarea zonei vestiarelor și după discuții purtate, au fost organizate împreună jocuri de fotbal sau volei cu băieții și fetele prezente!
Au fost captate foarte multe poze și filmări ca amintire de la prima ediție a săptămânii porților deschise, iar ulterior unul dintre panourile cu fotografii de pe tunelul de acces spre teren conține tocmai poze de la acest eveniment.

 

"Vă aşteptăm la Stadionul Dragostei Soda Ocna Mureş, în săptămâna 10-15 aprilie, să vă prezentăm realizările, să discutăm despre echipă sau despre fotbal împreună şi să petrecem clipe de neuitat. Va fi o săptămână în care dorim ca cei care ne vor vizita să afle cum este organizată secţia de fotbal şi mai multe aspecte legate de istoria şi viitorul echipei de fotbal" a declarat pentru ocnamuresonline.ro, domnul Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *