Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Rezultate deosebite obţinute de două tinere ocnamureşence la un concurs de interpretare vocală

Publicat

- 346 vizualizări

 

Solistele Ansamblului Folcloric "Tradiţii Uiorene" al Casei de Cultură ,,Ion Sângerean" din Ocna Mureş au participat în data de 31 martie 2017 la Baia Mare,  la  a VII-a ediţie a Festivalului Concurs Internaţional de Interpretare Vocală ,,MUZICA PENTRU TOŢI", organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, Asociaţia Centrul Cultural Virtual ,,ARTIST PENTRU ARTĂ" în parteneriat cu: Colegiul de  Arte Baia Mare, Casa Corpului Didactic şi Recreart School&Recording Studio.

Festivalul este destinat concurenţilor cu voci deosebite care fac eforturi pentru a-şi perfecţiona stilul, tehnica şi interpretarea vocală ,scopul fiind descoperirea şi afirmarea tinerelor talente vocale pe plan naţional şi internaţional si de asemenea depistarea şi promovarea valorilor autentice reale din muzică.

Juriul a fost format din profesori de specialitate, profesori de canto şi interpretare vocală.
Georgiana Vesa şi Mara Puşcaş au fost însoţite la Baia Mare de profesorul lor pregătitor Camelia Ilea care de altfel a fost la prima ei participare într-un concurs ca profesor pregătitor. Rezultatele au fost pe măsura muncii depuse:
 – Puşcaş Mara a obţinut locul II cu media 8,85
 – Georgiana Vesa a obţinut locul I cu media 9,63

Felicitări Mara, felicitări Georgiana, felicitări Camelia pentru munca depusă şi rezultatele obţinute!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *