Suntem şi pe:

Articolele zilei

Ansamblul Tradiții Uiorene din Ocna Mureş merge în marea finală “Next Star”

Publicat

- 338 vizualizări

 

Au dus dansul şi tradiţiile româneşti la rang de artă și au câștigat! Ansamblul Tradiții Uiorene a câștigat cea de-a treia ediție a sezonului 8 Next Star. Mentorul lor, CRBL, este fericit că a ajuns în marea finală.
 

Șapte perechi de fraţi s-au reunit şi adus jocul popular pe scenă de la Next Star. , Ansamblul Tradiții Uiorene, o explozie de bucurie şi voie buna.Muzica i-a adus împreună şi iubirea de fraţi i-a legat şi mai mult. Sunt o mare familie, cu drag de muncă şi de cânt. Au bătut lumea în lung şi în lat, mânaţi de aceeaşi pasiune: dansul popular.
Deşi bănuţi nu sunt mulţi, copiii au învăţat să zâmbească, să danseze şi să meargă mai departe. Talentul şi ambiţia i-a purtat prin ţări străine şi, acum, au poposit şi în fata telespectatorilor! 22 de copii din Ansamblul “Tradiții Uiorene”, dintre care șapte perechi de frați, au urcat joi, 2 martie, de la ora 20.30, pe scena de la “Next Star”, să prezinte un program de dansuri populare, în fața juraților Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL. Copiii vin tocmai de la Ocna Mureș, județul Alba și fiecare are câte o poveste. Printre cele șapte perechi de frați se află fiicele fotbalistului Ovidiu Maier, Nicola și Luana, dar și doi “frați de creștere”, luați din plasament. De asemenea, din ansamblu face parte Antonia, o fată care se poate învârti în timpul jocului de peste 100 de ori.După ce au impresionat juriul cu dansul lor popular, de această dată, copiii din Ansamblul Tradiții Uiorene i-au lăsat cu gura căscată pe toţi cei prezenţi în platou.Antonia a reușit să execute 52 de piruete, fără pauză. Plină de energie şi cu o ambiţie extraordinară, Antonia a bătut recordul, pe scenă Next Star, alături de partenerul său de dans. Şi încă mai putea, dacă Dan Negru nu intervenea.Ambiţia, munca şi pasiunea pentru jocul popular românesc le-au asigurat succesul în această seară celor şapte perechi de fraţi.Când pasiunea trece peste neputinţa financiară şi ajunge să cucerească inima publicului, atunci menirea celor care duc dansul şi tradiţiile romaneşti la rang de artă este completă.Cum vor evolua copiii Ansamblului Tradiţii Uiorene? Staţi cu ochii pe noi, până în marea finală

 

Sursa: a1.ro

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design