Suntem şi pe:

Evenimente

Festival concurs interjudeţean de cântece şi dansuri populare “Cântec şi Joc Strămoşesc” ediţia I

Publicat

- 586 vizualizări

 

În data de 25 februarie 2017 la Casa de Cultură ,,Ion Sângerean" din Ocna  Mureş a avut loc prima ediţie a Festivalului Concurs Interjudeţean de Cântece şi Dansuri Populare ,,CÂNTEC ŞI JOC STRĂMOŞESC".

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Tradiţii Ocnamureşene în partenierat cu Casa de Cultură Ocna Mureş şi cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Ocna Mureş.

Festivalul a fost onorat cu prezenţa în sală a domnului primar Silviu Vinţeler care a rostit o scurtă alocuţiune în deschiderea festivalului. Sala de spectacole a Casei de Cultură a fost neîncăpătoare publicului iubitor de folclor din Ocna Mureş. Rând pe rând au urcat pe scenă în faţa spectatorilor şi a juriului condus de domnul Virgil Moga, copii şi tineri dansatori şi solişti dornici de afirmare din judeţele Alba, Mureş, Cluj, Hunedoara, Dolj, Sibiu şi Suceava.

Trofeul Festivalului a fost adjudecat de Ansamblul Folcloric ,,Banul Mihalcea" din Mihalţ, Jucăuşii din Mihalţ impresionând publicul şi juriul cu evoluţia lor. Pauza de jurizare a revenit gazdelor. Ansamblul Folcloric Tradiţii Uiorene al Casei de Cultură din Ocna Mureş, copii şi tineri dansatori şi solişti ai ansamblului au oferit publicului un spectacol de zile mari.

Mulţumim Primăriei şi Consiliului local Ocna Mureş pentru sprijin. Felicitări tuturor participanţilor.

 

Adi Vesa

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design