Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Elevi de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş, premiaţi la concursul de poezie “Ocrotiţi de Eminescu”

Publicat

- 461 vizualizări

Elena GYIB, Alexandru Viorel BOCA, Tatiana Loredana COVACI si Martin GASPAR.

 

ASTRA (Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român), Despărţământul  “Timotei Cipariu” – Blaj a organizat împreună  cu Consiliul Judeţean Alba,  Uniunea Scriitorilor Filiala Alba-Hunedoara, Inspectoratul Școlar Judeţean Alba, şi cu alţi parteneri, la sfârşitul lunii ianuarie 2017,  a XVII-a ediţie a Festivalului  Concurs “ Ocrotiţi de Eminescu”, Faza naţională.
 

    Printre obiectivele  specifice ale acestui concurs/proiect se află şi stimularea talentului elevilor prin realizarea de creaţii artistice, respectiv –  descoperirea mediatizarea şi promovarea  tinerelor talente. La concurs au putut participa elevi de gimnaziu, liceeni şi studenţi. Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni : Recitare din lirica eminesciană şi Creaţie literară: poezie, secţiunile adresându-se pe de o parte elevilor de gimnaziu şi, pe de altă parte, liceenilor şi studenţilor.
    Pentru un debut frumos în poezie au participat şi elevi de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş. Elevul Alexandru – Viorel BOCA (cls. a XI-a A) a fost apreciat cu Premiul III, iar  Tatiana Loredana COVACI (cls. a XI-a A), Martin GAȘPAR  (cls. a XI-a A) şi Elena GYIB  (cls. a X-a B) au fost apreciaţi cu  Menţiune şi s-au bucurat de felicitări din partea organizatorilor, pentru care prezenţa elevilor de la un liceu tehnic  a fost inedită.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *