Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Fără apă la robinete în Uioara de Sus

Publicat

- 332 vizualizări

 

Cartierul de blocuri Uioara de Sus și satul Uioara de sus ramân fără apă mai mult de 10 ore. Este efectul unei avarii (citeste aici) petrecute vineri când la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș, din cauza unei fisuri la magistrala supraterană care traversează râul Mureș, una dintre conducte s-a spart și apa a izbucnit cu o forță extraordinară, jetul putând fi observat de la mare depărtare.

Urmare a avariei apa a venit foarte murdară și nu a putut fi acumulată în bazinele de la Ciunga (Uioara de Jos). Ca urmare, fără această rezervă, doar partea de jos a orașului va fi alimentată cu apă până se va reuși umplerea bazinelor.

"De duminică seara, din jurul orei 19.00 și până mâine dimineață după ora 5.00 (luni 06-02-2017 n.r.) cei din Uioara de Sus blocuri și tot satul va rămâne fără apă la robinete din cauza avariei de vineri. Am aflat spre seară și eu de această situație. Vreau să imi cer eu scuze pentru iresponsabilitatea celor de la CTTA Apa care puteau da un comunicat în acest sens încă de dimineață" a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *