Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Pentru prima dată la Ocna-Mureș – proiectul ShoeBox!

Publicat

- 539 vizualizări

 

Început în anul 2007, proiectul ShoeBox a vizat copii cu posibilități financiare limitate. Pe site-ul oficial găsim scris „ ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.”
    Desfășurat în peste 8 țări, 66 de orașe și 107 centre de colectare, proiectul ShoeBox fondat de Valentin Vesa, a prins viață și în Ocna-Mureș. Toți doritorii vor putea oferi un mic cadou într-o cutie de pantofi.
    „Am aflat de proiect de pe facebook, din presă. Am zis…de ce nu? De asemenea e și o asemănare de nume, Vesa. N-am avut ocazia să-l cunosc personal, sper ca în viitor să îl cunosc. E un proiect din suflet pentru suflete!” a afirmat Președintele Asociației Culturale "Tradiții Ocnamureșene", Adrian Vesa.

Cine organizează? – Asociația Culturală "Tradiții Ocnamureșene" și Casa De Cultură "Ion Sângerean" din Ocna Mureș.
Pentru cine e organizată această campanie? De ce? – Pentru copii cu posibilități financiare limitate; pentru a aduce un zâmbet pe fața lor și a-i face părtași la minunata sărbătoare a Crăciunului.
Ce se adună? – Dulciuri (care să nu fie persabile), articole școlare, jucării, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun, articole de îmbrăcăminte și orice alt cadou de care v-ați fi bucurat voi dacă erați în locul lor.
Unde se adună? – Cutiile se aduna la Casa de Cultură "Ion Sângerean" din Ocna Mureș în perioada 1-15 decembrie, în intervalul orar 9:00 – 13:00. Pentru mai multe informații sunați la numărul 0742552708. Persoana de contact: Adrian Vesa, Președintele Asociației Culturale "Tradiții Ocnamureșene".
Se apropie perioada de colectare și cred că ar fi momentul să punem mână de la mână și să facem niște copii fericiți!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *