Suntem şi pe:

Articolele zilei

RimeZic – „O zi de vară”, o piesă „belea”, filmată-n Ocnea mea

Publicat

- 352 vizualizări

 

Albaiulianul RimeZic, pe numele său de scenă, sau Rareş Nicolae Lunca în viaţa de zi cu zi, a lansat zilele trecute o nouă piesă – ”O zi de vară”, în colaborare cu alți doi tineri artişti albaiulieni, Laurențiu Voica și Diana Trif.  Videoclipul poate fi văzut în două variante pe youtube şi este povestea unor tineri care se pregătesc de o petrecere.

Videoclipul a fost filmat în mare parte în Ocna Mureş în faţa stadionului Soda, într-un atelier de tuning dar şi pe străzile Mihai Eminescu şi Digului (videoclip varianta 2)  în Alba Iulia de către Robert Solymosi dar şi în Palma de Mallorca. Montajul a fost realizat de către Freelook, iar textul piesei a fost compus de către RimeZic și Voica, în timp ce de mix și master s-au ocupat membrii VEEA Music Production, Tagg şi Kafu.

Cu o activitate de peste 10 ani în domeniul hip-hop-ului, RimeZic se poate mandri cu mulţi fani şi colaborări cu nume mari din industria muzicală românească, precum Vescan. Videoclipurile albaiulianului au ajuns să aibă sute de mii de vizualizări. În Ocna Mureş Rimezic se simte ca acasă având foarte mulţi prieteni în zonă, dovadă alegerea lui de a filma mai multe cadre şi în acest oraş.

Publicitate

Producătorul executiv și omul care a venit cu ideea acestei piese este Varro Levente Szilard, un prieten al artiștilor, care  a prezentat filmul unei zile de vară, din care aceștia s-au inspirat și au dat viață piesei ”O zi de vară”.

Diana Trif, vocea care oferă culoare piesei prin refrenul care instigă publicul a se bucura de vară este o tânară albaiuliancă care a studiat pianul la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ea acceptând proiectul piesei și dând viață unui hit.

Filmările din Alba Iulia au avut loc la piscina Winner’s Tălnar Club, care a ajutat la realizarea acestui clip, iar Diana Trif a filmat în Palma de Mallorca, în Spania, aflându-se în timpul filmărilor în vacanță.  Pe RimeZic și pe Voica îi puteţi vedea live în data de 27 august, la zilele orașului Ocna Mureș.

Videoclip  varianta 1 (oficial)

 

Publicitate

 

Varianta 2:

 

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *