Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ocna Mureş trăieşte sportul prin toţi porii

Publicat

- 260 vizualizări

 

O zi de duminică la Ocna Mureş înseamnă sport, mult sport. Şi dacă nu credeţi pe cuvânt ieşiţi din case şi vă veţi convinge. Să luăm de pildă această duminică de 21 august 2016. 

De dimineaţă Juniorii E de la Clubul Sportiv Soda Ocna Mureş s-au deplasat la Lunca Mureşului unde au susţinut câteva meciuri amicale cu echipe locale, cu ocazia Zilelor Comunei Lunca Mureşului. Micuţii ocnamureşeni dar şi cei din comună au fost răsplătiţi cu trofee, diplome şi medalii dar şi cu o tocăniţă la ceaun, suc şi îngheţată. S-a discutat despre rezultate s-a râs mult, buna dispoziţie a fost la ea acasă.

Tot de dimineaţă, fetele ce compun echipa de volei a CS Ocna Mureş au susţinut un meci amical cu o echipă de volei din Polonia, Uks San Lesko în sala de sport din centrul Oraşului. Echipa din Polonia se află a treia oară la Ocna Mureş pentru cinci zile la invitaţia CS Ocna Mureş şi va susţine mai multe meciuri amicale.

La stadionul Soda forfota este tot mai mare. Printre antrenamentele care au loc acolo zilnic, organizatorii evenimentului din 28 august 2016, când se vor sărbători 80 de ani de la inaugurarea nocturnei de pe stadionul Dragostei, pun la punct ultimele detalii, una din ele fiind amenajarea unei zone speciale (foto articol) unde vor fi intervievaţi componenţi ai Generaţiei de Aur: Ionuţ Lupescu, Tibor Selimesy, Marius Niculae, Marian Ivan, Liviu Ciubotariu, Florin Prunea, Dorin Mateuț, care vor fi prezenți la Ocna Mures weekendul viitor.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *