Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Clubul Sportiv Ocna Mureş – vicecampioană naţională la volei pe plajă speranţe masculin

Publicat

- 530 vizualizări

 

După ce Adrian Radu (Bagheera) a câştigat titlul naţional la Beach Volley, de două ori, în anii 1999 şi 2001 şi a ridicat ştacheta la cel mai înalt nivel, iată că după 15 de ani, doi băieţi din echipa de speranţe a clubului nostru, au realizat un rezultat de excepţie.

Duminică 24 iulie, echipa de beach volley a clubului nostru formată din Paul Hoca și Doru Victoratos, antrenați de domnul profesor Lucian Victoratos, a jucat pentru medalia de aur în finala etapei de Campionat Național, desfășurată la București în Complexul Colosseum Retail Park. Din păcate, băieții noștri au pierdut meciul din finala cu echipa Dinamo București, cu 2-1 ( 14-16; 15-11; 12-15) și au intrat în posesia medaliei de argint.

 

 

Rezultatul este unul extraordinar pentru noi, realizat fiind din postura de debutanţi. Am disputat finala, însă există şi o părere de rău, întrucât am pierdut acest meci, în care am fost foarte aproape de o mare victorie”, a spus antrenorul Lucian Victoratos

Din punctul meu de vedere, este o performanţă extraordinară, care face cinste oraşului nostru, iar antrenorii şi jucătorii merită depline felicitări. Pentru noi a fost o surpriză deosebit de plăcută, un rezultat total neaşteptat, băieţii fiind debutanţi în astfel de competiţii, dar în acelaşi timp meritoriu. Pentru băieţi a fost un avantaj faptul că s-au pregătit pe terenul de beach volley de pe malul Mureşului, teren făcut de componenţii echipei de old boys din Ocna Mureş cu ajutorul firmelor MCSM si Belavi, în cursul anului trecut”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.

O performanța meritorie care face cinste clubului si orașului nostru Ocna Mures.

Felicitări jucătorilor noștri – Doru Victoratos, Paul Hoca şi antrenorului Lucian Victoratos!

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *