Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un ocnamureşan, martor la tragicul eveniment de la Nisa

Publicat

- 409 vizualizări

Anton Florin Petru,  în prezent asistent universitar, medic specialist cardiolog s-a născut la Ocna Mureş şi după ce a terminat liceul în oraşul natal a decis să urmeze cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu din Cluj Napoca. După terminarea studiilor s-a stabilit definitiv în Cluj. Seara trecută el s-a aflat la Nisa şi a fost martor al evenimentelor tragice. Iată ce a declarat, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU RADIO CLUJ:

"Din nefericire pentru mine şi soţia mea, noi eram chiar acolo. Din fericire, pentru că am plecat mai târziu, nu am găsit loc de parcare pe promenadă şi atunci am încercat să dăm o roată, să căutăm un alt loc, nu am găsit şi atunci am pus maşina pe avarii şi am lăsat-o în apropierea arondismentului şi din maşină ne-am uitat la artificii, care erau chiar acolo. La un moment dat m-am dat jos din maşină şi m-am dus să fac nişte poze apoi m-am întors în maşină şi am intrat pe internet, pe telefon, am pus poze şi am scris Vive la France! când am auzit lumea care a început să ţipe, să urle, să zboare tot felul de obiecte, ni s-a părut că trage cineva cu arma dar de fapt se auzea cum lovea camionul lumea şi am văzut camionul trecând pe pista de biciclete, pe lângă noi, cam la 4-5 m şi apoi a zburat în toate direcţiile. A fost mai mult decât horror! Dacă nu m-aş fi dus la maşină, la soţie, după ce am făcut fotografiile, sigur eram în mulţimea de oameni care a fost spulberată de camion. "

Anton nu a fost singurul român prezent la spectacolul de artificii,  zeci de români se aflau printre miile de spectatori,iar doi dintre ei, soţ şi soţie din judeţul Buzău, stabiliţi în Franţa au fost răniţi în atacul sângeros însă sunt în afara oricărui pericol.

Bilanţul atacului de la Nisa, unde un camion a intrat în mulţimea care urmărea artificiile de Ziua Naţională a Franţei, joi noapte, a ajuns la 84 de morţi şi 18 de răniţi în stare critică

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *