Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Un pas mic pentru elevi, un salt uriaş pentru oraş . Elevi premianţi la educaţie rutieră !

Publicat

- 415 vizualizări

 

În data de 2 iunie 2016 patrula şcolară formată din elevii şcolii "Lucian Blaga" din Ocna Mureş au participat la Concursul "Educaţie rutieră-educaţie pentru viaţă", etapa judeţeană.

Scopul concursului : Formarea comportamentului rutier responsabil pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie pentru prevenirea producerii  accidentelor de circulaţie în rândul elevilor din învăţământul gimnazial.
 

Patrulele şcolare au acţionat la trecerile de pietoni din zona şcolilor, scopul principal fiind de a dirija pietonii angajaţi în traversarea drumului public în condiţii de siguranţă , de asemenea aceştia au parcurs un traseu de îndemanare cu bicicleta în poligon şi o probă teoretică de verificare a cunostinţelor în domeniul rutier pe bază de chestionar, în urma concursului elevii din Ocna Mureş clasându-se pe locul 3 şi menţiune, fiind angrenate în concurs un număr de 10 echipe.

 

 

Membrii echipei au fost: Hoca Paul, Lupeanu Razvan, Csegezi Andrei, Stoica Adelina, Rasnita Raluca şi Nistor Loredana care au fost înstruiţi de profesor Popa Marius sub îndrumarea agentului principal de poliţie Rusu Rareş din cadrul Poliţiei Rutiere Ocna Mureş.

Pe viitor le urăm succes şi un nivel al cunoştinţelor mai aprofundat în acest domeniu!

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *