Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Poliţiştii sunt în căutarea unei femei dispărută de la domiciliu

Publicat

- 1.046 vizualizări

 

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Ocna Mureş, continuă cercetările pentru găsirea unei femei din Ocna Mureş, dispărută de la domiciliu în noaptea de 27/28 aprilie 2016.

 

La data de 07.05.2016, Politia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o femeie din oraş, cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 aprilie a.c., fiica sa, în vârstă de 34 de ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Publicitate

 

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii dispărute, fiind dată în urmărire la nivel naţional precum şi în spaţiul Schengen, iar din cercetări a rezultat că aceasta suferă de afecţiuni psihice.

 

 

 

Publicitate

ORBAN LENKA REKA are următoarele semnalmente:

  • înălţime 1,70 m;

  • greutate 65 kg,

  • părul vopsit blond, ochi căprui, faţă ovală;

  • îi lipsesc incisivii superiori;

 

Când se deplasează pe strada, gesticulează în permanenţă cu degetele arătătoare de la ambele mâini, pe care le pendulează sus-jos.

 

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de blugi albaştri, tricou de culoare deschisă, hanorac cu glugă, cojoc lung, de culoare maro, iar în picioare purta adidaşi.

Publicitate

 

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *