Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Sărbătorile pascale, cele mai sigure din ultimii cinci ani

Publicat

- 1.095 vizualizări

 

Pe perioada Sărbătorilor Pascale, în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice. Poliţiştii au fost la datorie şi au acţionat, cu efective suplimentare, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.

În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţişti au fost organizaţi în echipaje mixte de ordine şi siguranţă publică în colaborare cu jandarmi şi poliţie locală, astfel că în această perioadă, în judeţul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

Acest fapt se datorează, în aceeaşi măsură şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile.

În această perioadă, au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.705 lei, din care 59 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 pentru fapte de natură economică, 127 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 6 permise, din care două pentru consum de alcool şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier, din care una de conducere sub influenţa alcoolului, una de conducere fără permis şi una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Totodată, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 4 accidente rutiere uşoare, soldate cu rănirea uşoară a 4 persoane.

Comunicat IPJ ALBA

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *