Suntem şi pe:
Clinica Sante

Imaginea zilei

E, aşa mai merge!

Publicat

- 1.857 vizualizări

Când a apărut primul sens giratoriu în cea mai importantă intersecţie din Ocna Mureş ai fi zis că s-a prăvălit jumătate din dealul Banţa atâta pământ era în el. După lungi dispute şi păreri ale peisagiştilor de profesie sau nu iată că a dispărut movila aia enormă, s-a dat şi un rând de beton jos şi acum  e altceva. Cu aşa sens giratoriu mai vii de acasă. Bine marcat, spaţiu verde frumos.

Mai rămâne să şi îl utilizăm cum trebuie. Din păcate în Ocna Mureş fiecare şofer care intră în sens trebuie să aibă mult curaj, nu ştie dacă mai iasă şi întreg din el. Uimitor sau nu mulţi şoferi nu ştiu că prioritate are acela care deja e în sens. De multe ori şi subsemanul a evitat coliziuni pe acolo.

Sunt voci că numa un sens giratoriu ne mai lipsea. Autorităţile locale împreună cu poliţia din Ocna Mureş au decis să construiască acel sens giratoriu şi încă unul lângă Lacul Plus pentru că mulţi nu ştiau ce e aia „Acordă prioritate” sau „Prioritate de dreapta” când erau doar intersecţii simple. Acu sunt sensuri giratorii şi ne-am trezit că mulţi nu ştiu cum se intră într-unul. Pfiu..

Foto: Ioan Florea

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *