Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Trei tineri reţinuţi după ce au furat animale din gospodăria unui localnic din Cisteiu de Mureş

Publicat

- 335 vizualizări

 

Poliţiştii din Ocna Mureş au depistat şi reţinut 3 bărbaţi, din judeţele Cluj şi Mureş, bănuite de comiterea unui furt de animale, din gospodăria unui cetăţean din Cisteiul de Mureş.

La data de 15.03.2016, poliţiştii din Ocna Mureş au identificat şi reţinut pe M.A.C., de 18 ani, C.A.E., de 27 de ani şi L.D.B., de 32 de ani, primii doi din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, iar ultimul din comuna Cheţan, judeţul Mureş, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt de animale, din grajdul unei gospodării din localitatea Cisteiu de Mureş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 16/17 februarie 2016, cei 3 au pătruns într-un grajd neasigurat din Cisteiu de Mureş şi au sustras cabaline şi bovine, în valoare de 16.000 de lei.

Faţă de cei 3 bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o  perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 16.03.2016, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

 

Foto & Video: Alba24.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *