Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Consulul Onorific al Braziliei la Bucureşti în vizită la Ocna Mureş

Publicat

- 549 vizualizări

 

Sâmbătă, 27 februarie 2016, Consulul Onorific al Braziliei, domnul Edson Roberto Dreher s-a aflat într-o scurtă vizită de lucru la Ocna Mureş. Dânsul a venit special de la Bucureşti cu avionul pentru a se întâlni cu reprezentanţi locali, scopul vizitei fiind Parcul Industrial Ocna Mureş.

 

Preţ de peste două ore consulul s-a informat despre oportunităţile care le oferă parcul şi a şi vizitat o parte din acesta. Se pare că două firme mari din Brazilia, una care fabrică remorci şi semiremorci pentru TIR-uri şi încă una din industria cafelei s-au arătat interesate de parc în urma discuţiilor avute cu domnul Bogdan Ioan, managerul parcului la Bucureşti.

 

"Domnul Consul a venit cu avionul de la Bucureşti până la Cluj Napoca de unde în doar 40-50 minute a ajuns la Ocna Mureş. Poziţia oraşului Ocna Mureş la o distanţă mică faţă de un aeroport este un alt atu pentru o companie mare care ar vrea să îşi dezvolte afacerile în oraşul nostru, a subliniat chiar domnul Consul. A fost o întâlnire amicală, relaxată, dânsul ştie chiar şi limba română puţin şi s-a arătat interesat de toate aspectele pe care i le-am prezentat împreună cu domnul Bogdan" a declarat primarul Silviu Vinţeler prezent la întâlnire.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *