Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Încă un pas spre deschiderea Centrului Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș

Publicat

- 254 vizualizări

 

Ședința Consiliului Județean Alba din 25 februarie 2016 are printre proiectele de hotărâri și unul care aparent nu are nimic de-a face cu Ocna Mureș. Și totuși…

            „Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei şi a Statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia” conține o informație cel puțin interesantă, dacă nu optimistă în perspectiva deschiderii Centrului Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș.

             După cum am mai spus, acest centru este in subordinea Spitalului Județean Alba. În acest proiect de hotărâre este inclusă în organigramă și structura de personal a Centrului Multifuncțional de Sănătate din orașul nostru. Ce înseamnă asta? Că deschiderea sa este aproape, adică în acest an.

            Se mai face un pas înainte. Spitalul a dispărut după o simplă semnătură. De aproape 4 ani o mulțime de oameni se luptă pentru înlătura efectele acelei semnături. Munți de birocrație și 4 ani pentru a înlătura un rău făcut cu o semnătură.

            E ușor să faci rău, e mult mai greu să faci un bine. Asta o simțim de câțiva ani încoace pe pielea noastră când e vorba de tratarea bolnavilor din Ocna Mureș.

            Mai jos este extrasul din proiectul de hotărâre respectiv care ne interesează pe noi ocnamureșenii.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *