Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cadavrul unei tinere din Ocna Mureş găsit în zona gării din Deva

Publicat

- 247 vizualizări

 

Trupul neînsufleţit al tinerei de 26 de ani a fost descoperit pe Calea Zarandului, în zona căii ferate, aproape de o benzinărie de la ieşirea din municipiul Deva.

Cadavrul a fost găsit de o angajată a CFR, care a anunţat autorităţile, ieri, în jurul orei 11.00. Echipajele de intervenţie care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, întrucât aceasta era moartă de câteva ore. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, trupul femeii nu avea urme de violenţă, nici urme de sânge iar, din primele constatări, moartea acesteia a survenit înainte cu aproximativ trei ore să fie descoperit cadavrul.

Se pare că tânăra a fost descoperită în preajma conductelor care transportă agentul termic, însă nu era cunoscută din rândul persoanelor fără adăpost. Deşi nu s-au găsit urme vizibile de violenţă pe corp, totuşi aceasta era dezbrăcată de hainele groase, care erau aruncate lângă cadavru, şi zăcea pe pământul rece doar într-o bluză şi o pereche de pantaloni. Încă nu se cunoaşte motivul pentru care aceasta se afla în municipiul Deva şi nu apare în evidenţele Poliţiei Române drept dispărută de la domiciliu. Deocamdată, autorităţile exclud o crimă sau alte infracţiuni.

Din primele cercetări, nu există suspiciunea comiterii unor fapte de natură penală. Cadavrul a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor morţii“, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Abia astăzi, medicii legişti de la SJML Hunedoara vor face autopsia. Rezultatul va elucida misterul morţii femeii fără adăpost.

UPDATE: Se pare că tânăra a murit din cauza unei pancreatite acute.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *