Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Sorin Corpodean este noul jucător al CS Ocna Mureș!

Publicat

- 913 vizualizări

Fostul albitru FIFA România, Sorin Corpodean alături de Directorul CS Ocna Mureş, Marius Stîncel

 

Din 27 ianuarie 2016, Sorin Corpodean este oficial, noul jucător al CS Ocna Mureş urmând să debuteze, duminică 31 ianuarie la Campionatul Judeţean de Fotbal în sală.

 

Sorin Corpodean a pășit în fotbal pe legendarul stadion SODA alături de Soda Ocna Mureș și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru: ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, Universitatea Cluj, Unirea Dej, Unirea Alba Iulia și Industria Sârmei Câmpia Turzii.

 

Fostul mare arbitru FIFA al României nu şi-a putut ascunde emoţiile "pozitive" aşa cum declara pe pagina personală de Facebook şi de când a acceptat propunerea de revenire s-a dedicat trup şi suflet acestui eveniment. S-a dus la sală, a participat la diferite evenimente sportive şi din  27 ianuarie este legimitat cu acte în regulă la CS Ocna Mureş.

 

"Marius Stîncel și Ovidiu Maier au insitat să particip alături de CS Ocna Mureș la Turneul de Futsal, iar plăcerea de a juca fotbal nu m-a putut ține de-o parte. Mă bucur să fiu pe teren alături de ”Vidi” și de ceilalți tineri ai CS Ocna Mureș" a declarat Sorin Coropdean pentru site-ul absport.ro.

 

Sorin nu eclude nici revenirea pe terenul mare de fotbal.

 

Revenirea lui Sorin Corpodean este o altă reuşită a directorului CS Ocna Mureş, domnul Marius Stîncel care a mai convins doi jucători de fotbal ocnamureşeni să revină acasă: Alin Gherman şi Ene Ţiboc.

 

Activitatea Clubului Sportiv Ocna Mureş practic a "explodat" de când acest om cu suflet mare, Marius Stîncel s-a implicat în viaţa sportivă a oraşului de pe Mureş. Ajutat şi de autorităţile locale, directorul de la CS Ocna Mureş are planuri mari pentru viitor şi multe dintre ele deja se concretizează.

 

"În vară voi aduce Dinamo pe stadionul ocnamureşan, vreau să fac o echipă de fotbal doar din ocnamureşeni, să refac baza sportivă de la Stadionul SODA, să fac un parc sportiv, să punem accentul pe sportivii tineri, 4-5 echipe de fotbal şi 8 de volei, 4 de fete şi 4 de băieţi" a declarat pentru ocnamuresonline.ro directorul CS Ocna Mureş, Marius Stîncel.

 

Relansare sportului ocnamureşean are mari şanse de reuşită atât timp cât nişte oameni se implică mai mult cu sufletul într-o astfel de activitate şi atât timp cât autorităţile locale sunt deschise la orice fel de colaborare pentru a readuce înapoi gloria de altădată a sportului din Ocna Mureş.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *