Suntem şi pe:

Evenimente

Concert extraordinar de muzică şi poezie MIRCEA RUSU BAND la Ocna Mureş

Publicat

- 457 vizualizări

Spectacolul de luni, 30 noiembrie, de la ora 18.00, este un altfel de spectacol. Este un spectacol de poezie și muzică sau poate muzică și poezie.
Este acel gen de spectacol care acum se dezvoltă din ce în ce mai mult și care se adresează în primul rând sufletului, dar și acelei sensibilități pe care o avem în gând și în inimă când e vorba de rădăcinile noastre.

Acest show care iese din tiparele spectacolelor de muzică cu care ne-am obișnuit reprezintă acum, la sfârșit de noiembrie, când sărbătorile de iarnă sunt mai aproape, un început în cunoașterea tradițiilor noastre strămoșești.
Pentru că după acest regal oferit de Mircea Rusu Band, un nume care rezistă de mulți ani în această zonă a muzicii care atinge sensibilul, începând cu 12 decembrie, Casa de Cultură „Ion Sângerean” din Ocna Mureș este gazda mai multor spectacole care ne aduce mai aproape de noi, de interiorul nostru, tradițiile sfintelor sărbători de Crăciun și a serbărilor de Anul Nou.
Începând cu 12 decembrie vor fi colinde, vor fi urături, vor fi dansuri și muzică populară care ne vor aminti că dintotdeauna am fost români pe aceste meleaguri, că suntem creștini de mii de ani. Că avem tradiții, că avem memoria trecutului nostru, că știm să sărbătorim Nașterea Domnului așa cum se cuvine.

Vă așteptăm așadar, începând cu spectacolul cu care ne onorează Mircea Rusu Band pe 30 noiembrie începând cu ora 18.00, la un drum prin cultura românească, la un drum prin tradițiile noastre milenare, care va continua începând cu 12 decembrie cu tot ceea ce înseamnă istoria locurilor și obiceiurilor noastre românești.
 

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *