Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Doi bărbaţi din Vâlcea prinşi în doar câteva minute după ce au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din Ocna Mureş

Publicat

- 215 vizualizări

În data de 29 octombrie într-un magazin din Ocna Mureş doi indivizi au îndesat în haine trei sticle de băutură scumpă fără a ştii că sunt filmaţi. Au acţionat ca la carte deşi în magazin era plin de clienţi. Un angajat a observat însă furtul pe camerele de supraveghere performante instalate în respectivul magazin şi deşi nu a reuşit să reţină făptaşii a reuşit să furnizeze imediat poliţiei date ca aceştia să fie identificaţi ulterior în trafic.

"Doi indivizi mi-au atras atenţia imediat pe camerele de supraveghere când  unul din ei ascunde o sticlă de băutură scumpă în haine şi pleacă imediat din magazin. Ulterior pe înregistrări am văzut ca amândoi au sustras în total trei sticle de băutură scumpă. Am reuşit să văd în ce maşină au urcat şi numărul acesteia. Am sunat imediat la poliţia din Ocna Mureş aceştia şi-au anunţat imediat colegii din Unirea care în acel moment erau în trafic. În mai puţin de 10 minute de la apel m-au sunat că au fost depistaţi şi asupra lor s-au găsit articolele furate. Vreau să mulţumesc atât poliţiei din Ocna Mureş cât şi celor din Unirea pentru profesionalismul şi rapiditatea cu care au acţionat. Cu poliţia din Ocna Mureş am mai <colaborat> în astfel de cazuri, de fiecare dată hoţii fiind prinşi." a declarat reprezentantul magazinului în care a avut loc furtul.

Comunicat IPJ:

"Poliţiştii Postului de Poliţie Unirea au identificat în trafic, două persoane care au sustras bunuri dintr-un magazin din Ocna Mureş.  

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orelor 11.40, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către reprezentantul unui magazin din Ocna Mureş, cu privire la faptul că doi indivizi au sustras mai multe sticle cu băutură, paguba reclamată fiind în valoare de 210 lei.

Apelantul a putut oferi poliţiştilor indicii despre autoturismul cu care se deplasau persoanele suspecte, iar poliţiştii din Unirea au oprit-o în trafic.

Cei doi bănuiţi de comiterea furtului au fost identificaţi. În autoturismul în care se aflau C.I.V., de 30 de ani şi M.F., de 34 de ani, ambii din judeţul Vâlcea, au fost găsite  sticlele cu băutură sustrase.

Pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt."

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *