Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Veste tristă pentru Ocna Mureş. Gicu Domşa a murit în urma unui atac de cord

Publicat

- 454 vizualizări

 

Grigore "Gicu" Domşa (65ani), antrenorul echipei noastre CS SODA Ocna Mureş, a decedat fulgerător în această dupa-amiază, în jurul orei 15:00.

 

Fostul antrenor de fotbal  nu se simţea bine în ultima perioadă însă a refuzat să fie consultat de medici. Marius Stîncel, preşedintele CS Ocna Mureş a reuşit însă, după lungi insistenţe să îl programeze la medic dar prea târziu, inima lui Gicu a cedat…

"Gicu Domsa, a reprezentat pentru fotbalul din Ocna Mures un reper, o dovada ca marea performanta poate veni si de la un oras de provincie, ca talentul, pasiunea si munca sustinuta stau la baza succesului.
Gicu Domsa, unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal din Ocna Mures, a murit, astazi 28 octombrie 2015, lasand in urma un gol imens.  Destinul lui Gicu Domsa s-a confundat cu cel al fotbalului din Ocna Mures. De numele lui se leaga performantele unor fotbalisti ocnamureseni care au contat in fotbalul romanesc – Ovidiu Maier, Mircea Stanciu, Tibi Balan, sunt doar cativa, dintre cei care ii datoreaza in mare masura, performantele sportive.
Sunt convins ca antrenorul Gicu Domsa ar mai fi avut multe de spus, ca experienta si talentul sau, ar mai fi descoperit si format fotbalisti, dar firul vietii lui, din pacate, s-a sfarsit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
" – Marius Stîncel

Familia SODA Ocna Mureş, deplânge trecerea în nefiinţă a celui mai iubit antrenor de fotbal din ultimii ani – Gicu Domşa şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente grele!
Odihneşte-te în pace, Gicule!

 

Unul din ultimele interviuri cu Gicu… :

 

 

Foto: absport.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *