Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Versurile elevului Ruben Brudan premiate cu Menţiune la faza judeţeană a Concursului Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”

Publicat

- 440 vizualizări

Concursul Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!” ce se  desfăşoară în cadrul manifestărilor Festivalului Internaţional “Lucian Blaga”, face parte dintr-un amplu proiect educativ propus de Casa Corpului Didactic Alba, Inspectoratul Şcolar  Judeţean Alba şi Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeş.

Ajuns la ediţia a X-a, acest concurs stimulează şi valorifică pe de o parte interesul elevilor şi cadrelor didactice faţă de opera filosofului şi scriitorului L. Blaga şi, pe de altă parte, promovează creaţia literar – artistică. La ediţia anterioară, de anul trecut, la Secţiunea Creaţie Literară, Liceul Tehnologic Ocna Mureş s-a bucurat de un Premiu I, la faza naţională a concursului (Secţiunea Profesori) şi de o Menţiune, la faza judeţeană, pentru eleva Melania Flavia NICOARǍ, cls. a XI-a C.

Anul acesta, la faza judeţeană a concursului, lucrările de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş au fost apreciate cu Premiul III (Secţiunea Profesori) şi cu  Menţiune, pentru Ruben BRUDAN, cls. a X-a B,  (Secţiunea Elevi).

Menţiunea obţinută de elevul Ruben BRUDAN la acest concurs marchează şi un frumos debut literar, pentru care merită cele mai calde felicitări.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *