Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

La Ocna Mureş s-a deschis o sală de fitness la standarde occidentale

Publicat

- 1.725 vizualizări

O oază de eleganţă şi bun gust a apărut de astăzi pe harta oraşului Ocna Mureş. Nu e un hotel, nu e un restaurant, e o sală de fitness. Una cum doar în oraşe ca Bucureşti sau Cluj Napoca poţi să vezi.

Amenajată la ultimul etaj al fostei clădiri Romtelecom din centrul oraşului, sala, de peste 300 metri pătraţi, te aşteapă cu peste 30 de aparate profesionale pentru body building, aerobic sau fitness. Trei instructori cu acte în regulă (atestate şi diplome), doi băieţi şi o fată vor fi asistenţii permaneţi ai celor care aleg să petreacă câteva ore de exerciţii fizice pe săptămână la REmarcabil Gym.

Sala oferă tot confortul şi intimitatea de care ai nevoie. Există două băi elegante cu duşuri şi o recepţie unde poţi servi un suc sau o cafea. Orarul de funcţionare va permite multora să acceseze avantajele acestei săli, ea va fi deschisă de luni până sâmbătă de la 8 dimineata la 10 seara.

Nu putem decât  să felicităm pe cei care au decis să investească în aşa ceva şi cum nu s-a făcut rabat la nimic înclinăm să credem că această sală e mai mult un dar, un plus de valoare pentru oraş decât ceva comercial. Abonamentele sunt din cele mai variate şi unul full-time de abia depăşeşte 100 lei.

 

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *