Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Rezultatele înregistrate la turneul de fotbal în sală pentru copii

Publicat

- 409 vizualizări

În data de 04.02.2015 începând cu ora 09.30, s-a desfăşurat în sala de sport din centrul oraşului Ocna Mureş, prima ediţie a Cupei Salinae la fotbal în sală, competiţie pentru copiii născuţi după 01.01.2003. Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv Ocna Mureş în colaborare cu Şcoala Generală "Lucian Blaga" şi Primăria Oraşului Ocna Mureş.
 

La această primă ediţie au participat şase echipe:
1. C.S. Ocna Mureş
2. Viitorul Aiud
3. Rival Alba Iulia
4. Unirea Juniors din Alba Iulia
5. C.S. Arieşul Mihai Viteazu
6. Comprest Bucureşti

Competiţia s-a desfăşurat până la ora 16.30 iar trofeul şi totodată primul loc a fost obţinut de formaţia Comprest Bucureşti care a învins în finală echipa Viitorul Aiud cu scorul de 4-1.
Echipa Cs Ocna Mureş pregătită de antrenorii Hârceagă Enea si Domşa Grigore a obţinut locul 6, dar trebuie să menţionăm că această grupă de copii este doar la început de drum, fiind formată doar la începutul acestui an.
Arbitrajul meciurilor a fost asigurat de către Maier Lucian, Szabo Robert şi Bordean Florin, totţ trei din Ocna Mureş.
Pe parcursul zile au existat momente în care aproape toate scaunele din tribună au fost ocupate.
La festivitatea de premiere a participat şi domnul Maier Ovidiu el fiind cel care a înmânat diplomele şi cupele participanţilor.
Mulţumim tuturor celor care au fost alături de aceşti mici sportivi în această zi şi i-au încurajat dar şi celor care au sprijinit aceasta primă ediţie a Cupei Salinae: Primăria Oraşului Ocna Mureş şi Şcoala Generală "Lucian Blaga" din Ocna Mureş.  
 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *