Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Weekend plin pentru voleibaliştii ocnamureşeni

Publicat

- 341 vizualizări

În acest sfârşit de săptămână, voleibaliştii ocnamureşeni de la CS Ocna Mureş cât şi cei de la Kefalonia Ocna Mureş vor avea o nouă etapă din cadrul Campoinatului Naţional de Volei.

Sâmbătă, 31 ianuarie şi duminică, 1 februarie, echipa de minivolei fete antrenată de domnul profesor Stelian Grozav, va participa la Blaj, la al treilea turneu al ediţiei de campionat 2014-2015 din cadrul Campionatului Naţional de Volei. După primele două turnee desfăşurate la Câmpia Turzii şi Turda, echipa noastră ocupă locul doi cu mari şanse de calificare la turneul semifinal din luna aprilie. Din Seria K, mai fac parte următoarele echipe: CSM Câmpia Turzii, CSS Turda şi CSS Blaj

Duminică, 1 februarie 2015, începând cu ora 14.00, în sala de sport din centrul oraşului, echipa de cadeţi antrenată de domnul profesor Lucian Victoratos, va întâlni echipa CS Avântul Torpi MS Târgu Mureş.
Echipa noastră ocupă dupa primele şapte etape locul cinci în grupă.
Echipa de minivolei băieţi a clubului Kefalonia se va deplasa la Dej unde va juca în compania echipelor din Dej şi Zalău. Echipa pregătită de domnul profesor Lucian Victoratos, ocupă locul I în grupă, câştigând toate partidele disputate în cele trei turnee şi este deja calificată la turneul semifinal.

Să le urăm tinerilor voleibalişti ocnamureşeni şi antrenorilor lor, multă baftă în acest weekend!
 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *