Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Haideţi la o poză sub Bradul de Crăciun de la Ocna Mureş!

Publicat

- 867 vizualizări

Vineri, 19 decembrie 2014, ora 18:00 sunteţi aşteptaţi în faţa Primăriei Ocna Mureş să ne facem împreună o poză cu bradul de Crăciun. O poză cu câţi mai mulţi ocnamureşeni. O poză care să arate că încă există viaţă în acest oraş şi că ne putem bucura de ea! Haideţi cât mai mulţi să facem ceva ce, probabil, încă nu a făcut-o nici un oraş din România: o poză sub bradul de Crăciun cu cel puţin 1000 de oameni, toţi care îşi iubesc oraşul. Şi nu ne oprim aici!

Dacă tot ne vom întâlni acolo, propun, să venim fiecare cu ce poate: o bomboană de pom, o portocală sau chiar cu o ciocolată şi după poza în grup să mergem o parte dintre noi să le facem o surpriză celor 60 de vârstnici de la Unitatea Medico Socială, să simtă că nu sunt uitaţi acolo şi poate chiar să îi colindăm, să le aducem pentru câteva minute magia sărbătorii Crăciunului în inimile lor.

Dacă aveţi căciuliţă roşie de Crăciun sunteţi invitaţi să o purtaţi la acest eveniment!

Haideţi să repetăm evenimentul de anul trecut care a fost ceva de neuitat. Atunci peste 100 de persoane au umplut patru autoturisme cu daruri, daruri care au fost împărţite unor oameni cu lacrimi în ochi. Tot cu lacrimi în ochi au ascultat colindele noastre iar noi, cei care am participat am simţit ceva deosebit: Spiritul Crăciunului! Haideţi alături de noi să o facem şi de acestă dată!. Haideţi să cântăm împreună şi să ne bucurăm de magia Sărbătorilor de Iarnă!.

Pentru mai multe detalii despre organizare: 0727272222

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *