Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi în localităţile Ocna Mureş, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Unirea I şi II, Micoşlaca şi Cisteiu de Mureş

Publicat

- 507 vizualizări

În vederea efectuării unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale a localităţilor Ocna Mureş, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Unirea I, Unirea II, Micoşlaca şi Cisteiu de Mureş, din judeţul Alba, în cursul zilei de joi, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 08.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928

(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau                                                   

0265.200.928

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

 

Departament Comunicare Corporatistă

E.ON România

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *