Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Respect, ocnamureşeni!

Publicat

- 240 vizualizări

Exercițiul democratic de duminică, 16 noiembrie, a demonstrat și pentru comunitatea noastră că drepturile pe care le avem pot și trebuie să fie folosite.

          Votul exprimat duminică a reprezentat pentru toți cei care s-au prezentat la urne exprimarea propriei voințe, a crezului politic pe care fiecare îl are, a fost un vot pentru democrație.

          Dincolo de rezultat, nu pot să nu remarc prezența foarte mare a cetățenilor orașului la secțiile de votare, semn că marea noastră majoritate a înțeles cum funcționează o societate democratică, în care votul reprezintă cea mai puternică armă pe care o are societatea civilă în definirea clasei politice, în alegerea celor care ne vor reprezenta în următorii ani.

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles că votul, indiferent de opinia exprimată duminică, nu este un moft, ci o necesitate, un drept pe care trebuie să-l folosim pentru noi, pentru copiii noștri.

          Multumesc tuturor celor care, indiferent de candidatul ales pentru funcția de președinte al României, au înțeles că votul lor este un vot pentru o Românie mai demnă.

          Multumesc cetățenilor orașului Ocna Mureș că au votat, că s-au implicat activ în ceea ce se poate numi acum, pentru noi românii, revoluția votului.

          Duminică cu toții am votat pentru democrație!

          Multumesc ocnamureșeni, respect pentru votul vostru, oricare a fost acesta!

 

 

Silviu Vințeler

primar al orașului Ocna Mureș

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *