Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri din Noslac

GAL „Pe Mures şi pe Târnave” anunţă lansarea Sesiunii 11 pe 2014

Publicat

- 1.644 vizualizări

Grupul de Acțiune Locală ”Pe Mureș și pe Târnave” anunță, lansarea sesiunii 11/ 2014 pentru selecția proiectelor în cadrul măsurilor:

412.1 SOS Natura

421    Implementarea proiectelor de cooperare

conform prioritaților descrise în strategia GAL ”Pe Mureș și pe Târnave”

In cadrul acestei sesiuni pot depune proiecte beneficiari din teritoriul GAL, respectiv localitatile: Cetatea de Balta, Farau, Hoparta, Jidvei, Lopadea Noua, Lunca Muresului, Noslac, Radesti, Sincel, Sona, Teius din judetul Alba si comuna Atintis din judetul Mures.

Proiectul propus trebuie sa se incadreze in prioritatile din strategia GAL ”Pe Mureș și pe Târnave”.Solicitantul finanțarii trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent masurilor din PNDR (www.apdrp.ro)cât și cele din fișele masurilor GAL (www.gal-mt.ro).

Beneficiari eligibili pentru Masura 412.1:

– Autoritatile publice locale din componenta GAL Pe Mures si pe Tarnave

– Organizaţii neguvernamentale şi nonprofit, înfiinţate legal şi cu sediul în România, (care trebuie sa desfasoare toate actiunile propuse in teritoriul GAL).

– Asociatii agricole, acociatii ale crescatorilor de animale

 

                Beneficiari eligibili pentru Masura 421:

-Grupuri de Acţiune Locală beneficiare ale Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului” care au încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei submăsuri;

– Alte persoane juridice organizate în conformitate cu abordarea LEADER care își desfășoară activitatea pe teritoriul unui Grup de Acțiune Locală beneficiar al Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de  competențe și animarea teritoriului”, care are încheiat contract de finanțare cu APDRP în cadrul acestei sub-măsuri.

 

Fondurile disponibile pentru fiecare masura in aceasta sesiune:

Masura 412.1 –      74.731 euro

Masura 421 –          20.000 euro

Valoarea maxima a finantarii ce poate fi acordată unui proiect:

Masura 412.1 –      35.000 euro

Masura 421 –          20.000 euro

Documentele justificative necesare se gasesc pe  site-ul www.gal-mt.ro la rubrica ”masuri”. De asemenea vă rugăm să consultanți si site-ul APDRP, www.apdrp.ro    pentru a consulta ultima versiune a Ghidului Solicitantului pentru masurile corespondente din PNDR  cât și anexele aferente acestor ghiduri, respectiv:

Pentru Masura 412.1 – Masura 125 din PNDR

Pentru Masura 421 –    Masura 421 din PNDR

Depunerea proiectelor se va face la sediul GAL ”Pe Mureș și pe Târnave”, din comuna Noșlac, str. Principală nr. 78,  judeţul Alba, în intervalul orar 09:00 – 16:00 de luni pana vineri.

Sesiunea este deschisă în perioada 29.09.2014 – 28.10.2014. Termenul limită de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferente acestor măsuri este: 28 octombrie 2014, ora 16:00.

Anunţarea rezultatelor evaluărilor pentru cererile de finanţare depuse în cadrul acestei sesiuni se va face după aprobarea Raportului de Selecţie al Comitetului de selecţie – GAL ”Pe Mureș și pe Târnave”, iar solicitantii vor fi notificati în scris şi prin intermediul paginii de internet www.gal-mt.ro .

Solicitantul finantarii este obligat sa depuna o declaratie prin care se angajeaza sa raporteze catre GAL toate platile aferente proiectului selectat, ce vor fi efectuate de APDRP catre beneficiar.Modelul declaratiei solicitate este disponibil pe site-ul gal: www.gal-mt.ro,sectiunea sesiuni proiecte.

Date de contact si informatii : www.gal-mt.ro, email: galpemures@yahoo.com, tel/ fax. 0258 889121.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *