Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Din august începe „marea asfaltare” la Ocna Mureş

Publicat

- 288 vizualizări

În prezent sunt asfaltate străzile şi trotuarele din cartierul Uioara de Sus, din luna august se va trece la asfaltarea mai multor străzi din Ocna Mureş. Patru străzi, dar şi drumul din zona cartierului de blocuri din Uioara de Sus până la intersecţia cu Noşlac vor intra în lucrări de asfaltare. În plus vor fi amenajate două sensuri giratorii: în zona „gropii de la Plus”, la intersecţia străzilor M. Eminescu, Lungă şi 1 Mai, respectiv la intersecţia străzilor Nicolae Iorga – 9 Mai – Axente Sever.

Străzile care vor fi asfaltate sunt principalele străzi din centrul oraşului: Nicolae Iorga, Brazilor, 1 Mai, principala stradă de acces în centrul oraşului Mihai Eminescu dar şi strada Lungă până la intersecţia cu drumul spre Noşlac.

Tot în august vor fi montate indicatoare rutiere, pe şase străzi din oraş, pentru fluidizarea circulaţiei autovehiculelor pe artere care au fost supuse unor lucrări de modernizare. Este vorba despre străzile Ion Raţiu, Vasile Alecsandri, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Brazilor şi Nicolae Iorga.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *