Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Şi-a lovita mama cu furca în cap

Publicat

- 960 vizualizări

Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată în ziua de 28 mai a.c., de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean Alba cu privire la faptul că la aceasta unitate spitalicească a fost transportată o femeie de 47 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale, întrucât a suferit  leziuni corporale.

Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că B.S., de 27 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, în timp ce se afla in curtea imobilului părinţilor săi, în urma unor divergenţe avute cu mama sa,  B.M., de 47 de ani, din comuna Fărău, judeţul Alba, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a aruncat cu o furcă în direcţia mamei sale, lovind-o pe aceasta în zona capului.

Femeia a fost ulterior transportată la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiindu-i stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral, hematom deschis”, rămânând internată.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, a declinat competenţa în soluţionarea dosarului, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea efectuării de cercetări, sub aspectul săvârşirii, de către B.S., a infracţiunilor de „tentativă de omor”, faptă  prevăzută de articolul 32 raportat la articolul 188 Cod penal, şi „violenţă în familie”, faptă prevăzută  de articolul 199 din Codul penal.                 Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 30.05.2014, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor mai sus menţionate, formulând şi propunere de arestare preventivă a acestuia. Propunerea  a fost însuşită de către judecătorul din cadrul Tribunalului Alba, care a emis, pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

B.S. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba.

IPJ Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *