Suntem şi pe:

Evenimente

Liceul Tehnologic Ocna Mureş – şcoala care oferă o şansă pentru toţi

Publicat

- 607 vizualizări

Liceul Tehnologic Ocna Mureş a organizat în data de 16 mai 2014 un târg zonal de ofertă educaţională, la care au fost invitaţi elevii de la unităţile de învăţământ gimnazial din zonă. Au răspuns acestei invitaţii elevi de la Şc. Gen. L. Blaga, Liceul Teoretic “Petru Maior” Oc. Mureş, Şc. Gen. Noşlac  şi Şc. Gen. Fărău. Pe tot parcursul evenimentului, elevii prezenţi au fost însoţiţi personal de elevi din liceu şi îndrumaţi de profesorii organizatori: prof. Nagy Timea, prof. Elena Maria Udrea,  prof. Ioana Bleoca, prof. Carmen Dociu, prof. Cruciu Bianca, prof. Virgil Păcurar, prof. Sebastian Sanislav.

La început, prof. V. Păcurar a prezentat, în format Power Point, istoricul şi specificul Liceului Tehnologic, precum şi oferta educaţională a şcolii.  A urmat apoi vizitarea laboratoarelor de informatică , de biologie,  de chimie poza, de electrotehnică şi a sălii de sport. În fiecare din aceste locaţii s-au prezentat interactiv activităţile care se desfăşoară în ele. Accentul a fost pus pe calificările din oferta nouă a învăţământului profesional şi liceal.

Elevii claselor a VIII-a au fost plăcut impresionaţi de dotarea laboratoarelor şi de demonstraţiile live a activităţilor de pregătire care se desfăşoară în acestea. Prezentările practice au stimulat imaginaţia şi au stârnit interesul elevilor pentru meseriile prezentate.

Directorul şcolii, prof. Cornelia Popescu   mulţumeşte participanţilor că au răspuns invitaţiei şi îi asteaptă să revină din toamnă  în calitate de elevi ai acestei şcoli, pentru că “această şcoală oferă o şansă pentru toţi”.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design