Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Europarlamentare 2014 la Ocna Mureş: Vezi principalele evenimente din ziua alegerilor

Publicat

- 301 vizualizări

În jurul orei 12 primarul oraşului Ocna Mureş, Silviu Vinţeler a votat la secţia de votare nr. 159 din cartierul Mălinului.

La ieşire, întrebat pentru ce a votat, acesta ne-a declarat: “Am votat pentru Europa, am votat pentru continuarea investiţiilor din fonduri europene în oraşul Ocna Mureş, am votat pentru atragerea de noi surse de finanţare europene care să aducă ocnamureşenilor o viaţă mai bună. Am votat echipa care ne poate ajuta în aceste demersuri pentru dezvoltare europeană.

Update ora 20:00 Cu o oră înaintea închiderii urnelor, la Ocna Mureş prezenţa la vot este destul de slabă în continuare. Spre exemplu din cei 12.206 alegători înscrişi pe liste la Ocna Mureş, până la ora 20 au votat doar 2744, mai puţin de 25%. Prezenţa la vot în satele şi comunele din zona Ocna Mureş a fost puţin mai ridicată astfel că per general s-a înregistrat o prezenţă de 27, 46% până la ora 20. Nu s-au înregistrat incidente la nici o secţie de votare din zona Ocna Mureş.

Update ora 16:00. Prezenţa la vot în zona Ocna Mureş este destul de slabă. La ora 16:00 de abia s-a depăşit procentul de 14% a celor care au votat.

Până la ora 13 la Ocna Mureş prezenţa la vot a fost puţin peste 11%. Nu au fost semnalate incidente la nici o secţie de votare. În cazul în care sunteți martorii unei tentative de fraudă a votului apelați 112

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *