Suntem şi pe:

Sport

Campioni play-out 2014

Publicat

- 334 vizualizări

În cursul  zilei de vineri, 23 mai 2014 a avut loc ultima etapă a campionatului judeţean de fotbal junior C , etapă în care juniorii pregatiţi de antrenorul Radu Coroiu  au câştigat grupa de play-out clasându-se pe primul loc după meciul la egalitate în faţa celor de la de la Baia de Arieş, Arieşul Apuseni.

Fără nicio înfrângere, doar două egaluri cu cei de la Arieşul Apuseni,  2-2 în meciul tur şi 0-0 în ultimul meci, aceşti copii minunaţi s-au situat pe primul loc încă din prima etapă a acestei grupe.

Deşi grupa de juniori C presupune copii născuţi după 1 ianuarie 1999, componenţii echipei CS OCNA MUREŞ au fost mai mici ca vârstă, majoritatea dintre ei fiind născuţi în anul 2001, dar şi în 2004 şi 2005.

Iată componenţii echipei: Sarkany Adrian, Kiraly Mark, Bogdan Claudiu, Coman Dragoş, Tat Horea-portari, Mocean Darius (capitanul echipei), Spinu Andrei, Crişan Raul, Mîrza Robert, Peten Raul-fundaşi, Stoica Cristian, Ganea David, Bambo Valentin, Lăcătuş Darius, Marton Ioan, Coman Casian,-mijlocaşi, Naghi Vlad, Burian Claudiu, Burian Iulian-atacanţi. Antrenor Coroiu Radu.

Publicitate

"Este efortul lor şi merită felicitarile mele pentru că ei au reprezentat cu cinste Clubul Sportiv Ocna Mureş şi totodată oraşul Ocna Mureş.Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui campionat şi sperăm ca din vară, de la începerea unui nou campionat şi totodată a unui nou ciclu de pregătire, aceşti copii să se bucure din nou de sprijinul autorităţilor din Ocna Mureş." a declarat antrenorul echipei de juniori CS Ocna Mureş, domnul Radu Coroiu

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *